Μείνετε ενημερωμένοι μέσα από το Blog του Πρωταγόρα

Τα νέα της απασχόλησης

Ημερίδα 14/03/2018 - GDPR - Ο Νέος Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τον Μάιο του 2018 τίθεται σε εφαρμογή το νέο καθεστώς προστασίας προσωπικών δεδομένων ‘General Data Protection Regulation', με αλλαγές που θα επηρεάσουν κάθε οργανισμό και εταιρεία στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε μια προσπάθεια για σωστή ενημέρωση και προετοιμασία των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα και την καλύτερη προσαρμογή τους, το Εκπαιδευτικό Κέντρο Πρωταγόρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα στις 14 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Σκοπός

Η ημερίδα σκοπό έχει να παρουσιάσει το γενικό πλαίσιο των απαιτήσεων και δικαιωμάτων του Κανονισμού, με βάση τις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, καθώς και τους τρόπους προσαρμογής των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Εγγραφές

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης θα ξεκινήσει με τις εγγραφές στις 17:00.

Πρόγραμμα

17:30 Χαιρετισμοί
Στυλιανός Μωραΐτης | Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης

17:45 Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων - Πρακτικός Οδηγός Ενσωμάτωσης του Κανονισμού σε επιχειρήσεις & οργανισμούς.
Δέσποινα Στυλ. Βεζακίδου | Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία στο εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο ηλεκτρονικών επικοινωνιών, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, το δίκαιο πληροφορικής και το δίκαιο διαδικτύου.

18:30 Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων: Απαιτήσεις, Ρόλος και Εφαρμογή - Η πιστοποίηση ως μέσο επίδειξης συμμόρφωσης
Φρίξος Μουρούτης - Πριονιστής | Υπεύθυνος Ποιότητας και Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων (ΕΛ.ΙΝ.Π).

18:45 Η εμπειρία της διαδικασίας συμμόρφωσης και η προστιθέμενη αξία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων από τις επιχειρήσεις
Γιώτα Νάκη | Attorney at Law/Legal Affairs and Compliance Division, Συστήματα SUNLIGHT ΑΕΒΕ.

19:00 Ερωτήσεις- Απαντήσεις | 19:20 Networking coffee
Συντονιστής συζήτησης | Στέργιος Τζουβανίδης

Δηλώσεις συμμετοχής έως 12/3/2018 στο 2541084831

 

Δηλώστε συμμετοχή


Υποχρεωτικό πεδίο!

Υποχρεωτικό πεδίο!

Υποχρεωτικό πεδίο - Ελέγξτε το τηλέφωνο σας!

Invalid Input

Invalid Input

Υποχρεωτικό!